Vrlo razočaravajući koncert Halida Bešlića u Tešnju, nije sve prošlo kako se očekivalo

Halid Bešlić održava koncert u Tešnju i to nakon pompezne najave lokalne opštine i sponzorskih subjekata, ali je onda uslijedilo poprilično razočarenje.

Naime, tribine na Toškovom stadionu Luke u Tešnju nisu bile do kraja popunjene, što je veoma čudno s obzirom kakva je zvijezda stigla u ovaj mali gradić.

Načelnik, lokalni političari, ali i mnogi poznati Tešnjaci prisustvovali su koncertu, koji je veoma kasno počeo.

Prvo se publika “smarala” predgrupom koja svira Bijelo Dugme, a onda je nastupio Halid Bešlić.

Teško da će se neko od običnih građana sa prevelikim odušljevnjem prisjetiti ovog koncerta s obzirom da vrlo kratko traje, a i bend zaista nije bio čemu.

Halid je na binu izašao oko pola 10, iako je bilo najavvljeno da će se početi u devet. Koncert završava u 11 , kako nam je najvljeno od organizatora, tako da su mnogi otišli sa stadiona i prije nego što je počeo ili čak na samom početku, jer su vidjeli da će se načekati.

Ipak, treba istaći da je ionako malobrojna tešanjska omladina, koja je stigla na koncert napravila solidnu atmosferu, ali stadion nije bio popunjen do kraja.

Na koncu, dodajemo i da je ekipa portala Bhdijaspora.net doživjela popriličnu neugodnost veoma neprofesionalnim ponašanjem policijske ekipe predvođene šefom Policijske stanice Tešanj Jusufom Katicom.

Mada i to je izgleda nadmašeno. Najveća neugodnost večeri se dogodila kada se na bini ukazao načelnik Tešnja Suad Huskić.

Hvalospjevima se obratio polupraznim tribinama koje su gotovo izignorisale svojom reakcijom govor Huskića.

VEZANI TEKST: Oštri komentari nakon koncerta Halida Bešlića u Tešnju, načelnik Suad Huskić se našao “na udaru”

Sve u svemu, nedorečen koncert koji kratko traje, ali za nadati se da će neki građani, ali ne i novinari, i nakon svega biti zadovoljni.

Kada smo se zaputili van stadiona nakon samo dvije pjesme Halida, primjetili smo da mnogi već odlaze sa koncerta što i ne čudi s obzirom kako je organizovan.

Napominjemo da je mladi direktor TOŠK-a bio vrlo ugodan prema ekipi portala BHDijaspora.net, ali žalosno je da nismo lijepo dočekani od strane policije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.