Vrlo znakovita izjava Dragana Stojkovića Bosanca: “Kod nas je žaba vidjela da se konj potkiva, pa je i ona digla nogu”

Kroz nagledanije muzičko takmičenje u regionu, „Zvezde Granda“, prošlo je na hiljade talenata koji su pokušali da igrade velike karijere, međutim samo oni koji su pored talenta imali bili i uporni uspjeli su da ostvare te snove, čemu svjedoči i član žirija Dragan Stojković Bosanac. Podsjećamo, Stojković je otkrio da je još jedan veliki problem za muzičare i autore nastao onog momenta kada je muzika prešla na digitalne mreže, gdje nema velike zarade, pa tako danas pjevači sve ređe snimaju albume.

S obzirom da je kroz sedamnaest sezona svoju sreću okušalo mnogo pjevača, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

-Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pjevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspjela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.

–Bezgranično je talentovana i lijepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pjevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvijezdu– govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je karijeru ostavila po strani.

Podsjećamo, Stojković je otkrio da je još jedan veliki problem za muzičare i autore nastao onog momenta kada je muzika prešla na digitalne mreže, gdje nema velike zarade, pa tako danas pjevači sve ređe snimaju albume.

-Kod nas je žaba vidjela da se konj potkiva, pa je i ona digla nogu.

Ne možeš ti sa sirotinjom uraditi tako nešto.

Možeš staviti logo od Mercedesa na Juga, ali Jugo ostaje Jugo.

Osamdesetih godina se zarađivalo, ali se plaćao porez na ukupan prihod građana i to je bilo sve regularno.

Velike promjene u Zvezdama Granda: Ovosedmično izdanje neće biti isto kao prethodna, ovo su sve izmjene!
VEZANI TEKST

Ja danas na jednom mom kolu imam 16 miliona pregleda, ali su džepovi prazni, te pare su ništa u odnosu na to – kazao je Bosanac.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.