Zabrinuti Milorad Dodik nije birao riječi, beskrupulozno je “osuo paljbu”: “To bi bila sahrana za RS, njihova eventualna pobjeda bi to napravila…”

Posljednje Vijesti

Milorad Dodik je osuo paljbu po opoziciji. Bukvalno ne bira riječi.

“DS i PDP, a odnedavno i DNS su uvijek na strani Sarajeva, a nikada na strani Banja Luke.

Takvo ponašanje se jedino može nazvati izdajom. Oni su okorjeli izdajnici i najviše im smeta RS, a srpski narod smatraju nedostojnim i glupim jer ne prihvata i ne podržava njihovu politiku izdaje, politiku izdaje srpskog naroda – naglasio je Dodik.

Prema njegovim riječima, još jedan dokaz u nizu neslavnih izdajničkih poduhvata je njihov odnos prema Narodnoj skupštini i njenim zaključcima u vezi sa pokretanjem razgovora sa FBiH.

– Oni su grlati predstavnici Sarajeva i stalno upotrebljavaju argumentaciju Sarajeva, ne žele jedinstvo u RS, udružuju se sa opozicijom iz Sarajeva pripremajući konačnu sahranu RS. Zato bi eventualna pobjeda SDS, PDP i DNS bila dan sahrane RS i dan njene prodaje i predaje Sarajevu.

Preostaje poslije samo da sami sebi dođemo na četrdeset dana. Zato je veoma važno reći srpskom narodu da mora odbaciti izdaju SDS, PDP i DNS ako želi da opstane. Mi nastavljamo da čuvamo i branimo RS, dajući joj nesalomivu snagu kroz naše politike. Ja sam zaklet RS i srpskom narodu u cjelini – poručio je Dodik.

Leave your vote