Zanimljiva scena: Pogledajte snimak i reakciju Dušana Tadića kad je vidio sina Edina Džeke kako mu trči u zagrljaj

Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu, a Fenerbahce je do pobjede došao nakon preokreta koji je finalizirao Michy Batshuayi u posljednjim trenucima sudijske nadoknade kada je, nakon što mu je gostujući golman odbranio penal, odbijenu loptu zakucao u mrežu. Djeca Edina Džeke ušla su na teren kako bi sa igračima Fenerbahcea proslavila pobjedu i u tim trenucima nastao je zaista poseban snimak.

Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu, a Fenerbahce je do pobjede došao nakon preokreta koji je finalizirao Michy Batshuayi u posljednjim trenucima sudijske nadoknade kada je, nakon što mu je gostujući golman odbranio penal, odbijenu loptu zakucao u mrežu.

Batshuayi je u igru ušao dvadesetak minuta ranije kada je zamijenio Edina Džeku, a nakon utakmice najveća pažnja bila je usmjerena upravo ka Dijamantu i njegovoj porodici.

Djeca Edina Džeke ušla su na teren kako bi sa igračima Fenerbahcea proslavila pobjedu i u tim trenucima nastao je zaista poseban snimak.

Edinov sin Dani se zatrčao prilikom ulaska kako bi zagrlio Dušana Tadića koji ga je uzeo u naručje i podigao ga, a sve je zabilježeno na snimku jednog navijača Fenerbahcea.

Ovo na najbolji način pokazuje kakav je zaista odnos Edina Džeke i Dušana Tadića.

Pogledajte snimak koji se pojavio.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.