in , ,

Željko Komšić ozbiljno “načepio” Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića: “Od početka je nakrivo nasađeno, ne znam da li će na dobro”

Na pitanje o jučerašnjim pregovorima između Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića o promjenama Izbornog zakona, član Predsjedništva BiH Željko Komšić bio je vrlo rezervisan

Na pitanje o jučerašnjim pregovorima između Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića o promjenama Izbornog zakona, član Predsjedništva BiH Željko Komšić bio je vrlo rezervisan.

“Izborni zakon i sastanci vezani za njega su od početka krenuli pogrešno. I kad je krenulo pogrešno, ne znam da li će to izaći na dobro”, izjavio je on.

Nažalost, taj metod su odabrali neki drugi, nastavio je te kazao kako njima treba postaviti pitanja šta očekuju od tog procesa.

“Mislim da je sve to narodski rečeno – nakrivo nasađeno”, istakao je Komšić.

Što se tiče kandidature za sljedeće izbore, Komšić je rekao da je to daleko, da ta odluka kod njega još ne postoji, a i da postoji trebalo bi je saopćiti u BiH.

“Šta će biti – ko to zna, sutra ne znamo šta će biti, a kamoli iduće godine, posebno kad se prijeti blokadom izbora. Oni koji time prijete trebali bi znati gdje će ih to odvesti”, zaključio je Komšić u vezi s ovim pitanjem na konferenciji za medije u Podgorici – prenio je Klix.

Dragan Čović nonšalantno: “Drago mi je što je Bakir Izetbegović rekao da nemaju dovoljno ruku za formiranje nove Vlade FBiH”

Jako loše vijesti pristigle su iz Neuma pred početak ljeta, ovo nije dobro, ali nikako: Ugroženo je na hiljade radnih mjesta…