in ,

Žestoka svađa Marije Šerifović i Đorđa Davida u Zvezdama Granda! Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole?

Došlo do žestoke rasprave između Marije Šerifović i Đorđa Davida

Da su odnosi između članova žirija “Zvezda Granda” iz kruga u krug ove sezone sve lošiji, pokazao nam je događaj u posljednjoj emitovanoj emisiji.

Naime, došlo je do žestoke rasprave između Marije Šerifović i Đorđa Davida. Povod je bila Marijina kandidatkinja Tamara Selimović, kojoj jedino Đorđe nije dao šesti glas, kako bi direktno otišla u naredni krug i tako izbjegla baraž na kraju emisije.

Ovo je žestoko iznerviralo Šerifovićevu, koja je odmah počela da vrijeđa kolegu iz žirija, nazvavši ga kockastim.

– Kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš – odbrusio je David na početku Mariji.

– Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na*ebao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne… sori, Đole – besomučno je vikala Marija, koja je sve u studiju ostavila u šoku svojom vikom.

Ni Đorđe joj nije ostao dužan, pa joj je odmah odgovorio.

– Šta sam ja tebi? Ja sam tebi kolega. Sa mnom možeš da razgovaraš lijepo kao sa kolegom. Ti upireš prstom u mene. Meni da ću da na*ebem ne može da kaže niko – besneo je roker.

– Znam te od kada si imala šest godina. Djevojko, bila si u falšu, bila si uvijek niska, čućeš u snimku – završio je Đorđe.

Pogledajte video:

Ana Brnabić oduševljena: Čestitam RS dvije stvari…

Bisera Turković odbrusila Srbiji, uputila hitan poziv tamošnjim vlastima: “Rizikujute ne samo ekonomske štete nego i ne doprinose dobrosusjedskim odnosima”