Žestoka svađa Marije Šerifović i Đorđa Davida u Zvezdama Granda! Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole?

Da su odnosi između članova žirija “Zvezda Granda” iz kruga u krug ove sezone sve lošiji, pokazao nam je događaj u posljednjoj emitovanoj emisiji.

Naime, došlo je do žestoke rasprave između Marije Šerifović i Đorđa Davida. Povod je bila Marijina kandidatkinja Tamara Selimović, kojoj jedino Đorđe nije dao šesti glas, kako bi direktno otišla u naredni krug i tako izbjegla baraž na kraju emisije.

Ovo je žestoko iznerviralo Šerifovićevu, koja je odmah počela da vrijeđa kolegu iz žirija, nazvavši ga kockastim.

– Kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš – odbrusio je David na početku Mariji.

– Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na*ebao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne… sori, Đole – besomučno je vikala Marija, koja je sve u studiju ostavila u šoku svojom vikom.

Ni Đorđe joj nije ostao dužan, pa joj je odmah odgovorio.

– Šta sam ja tebi? Ja sam tebi kolega. Sa mnom možeš da razgovaraš lijepo kao sa kolegom. Ti upireš prstom u mene. Meni da ću da na*ebem ne može da kaže niko – besneo je roker.

– Znam te od kada si imala šest godina. Djevojko, bila si u falšu, bila si uvijek niska, čućeš u snimku – završio je Đorđe.

Pogledajte video:

 

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.