Zvezda Granda iz Sarajeva grabi ka vrhu: Pogledajte. Režija imamo hit! Slađa objavila svoju prvu pjesmu!

Posljednje Vijesti Zabava

Bivša učesnica takmičenja ”Zvezde Granda”, Slađa Zubčević pobrala je sve simpatije publike i žirija već prilikom svog prvog pojavljivanja.

Iako se plašila da će je zbog fizičkog izgleda i stila oblačenja mnogi iskritikovati, Slađa je svojim pevačkim talentom, neposrednošću i šarmom pridobila i one najtvrđe, a u kasnijim krugovima opravdala povjerenje i glasove koje su joj dali.

Uprkos svemu što je u takmičenju pokazala, nažalost finale je izostalo, ali to nije spriječilo ovu simpatičnu pjevačicu iz Sarajeva da krene put svojih snova i objavi svoju prvu pjesmu u okviru Grand produkcije.

”Savršeni krug” naziv je Slađine pesme čiji su autori Lejla Adilović, Mensura Bajraktarević, Almir Buza i Mirza Balić, a koja svom riječju gađa pravo u srce.

– Meni se pjesma mnogo svidjela od prvog momenta kad sam je čula. Veoma je emotivna i ima temu u kojoj se apsolutno svako može pronaći- rekla je Slađa za Grand.online pa dodala da su je i mnoge kolege već preslušale.

– Sviđa im se pjesma i stižu mi samo pozitivni komentari. Moram da kažem da su mi tokom takmičenja Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Đorđe David uvijek bili sveti za komentare. Tako da ako oni kažu da je nešto dobro, onda sam mirna – objasnila je pjevačica.

Posebnu zahvalnost duguje kako kaže svim svojim saradnicima, Grand produkciji ali i jednom posebnom čovjeku koji joj je na putu ka uspjehu bio vjetar u leđa

– Gospodin Žika Jakšić je bio uz mene sve ovo vrijeme. Bio mi je maksimalna podrška i nesebično mi se našao za sve što je trebalo- otkrila je Slađa.

Poslušajte ”Savršeni krug”!

Leave your vote