in , ,

ZVEZDE GRANDA Nikola Ajdinović Šećer i Sarajka Slađa Zubčević najtraženiji mladi pjevači na romskim veseljima, publika priželjkuje duet ova dva vanserijska vokala

Nikola Ajdinović, popularni Šećer i Slađa Zubčević najavljuju saradnju

Nikola Ajdinović, popularni Šećer, nakon superfinala Zvezda Granda 2016. godine nastavio je još brže osvajati srca i simpatije publike.

Nakon hitova “Sedam dana patim”, i “Još sam živ”, Nikola je obradovao publiku i sa dvije nove pjesme “Ne plači uzalud” i “Proklela” koja je jako slušana i tražena.

Na njegovom Facebook profilu smo vidjeli objave gdje podržava mladu “Zvezdu Granda” Slađu Zubčević.

Dobili smo informacije da su Nikola i Slađa veoma dobri prijatelji, i da jako često rade zajedno, te da su najtraženiji mladi pjevači na romskim veseljima.

Sudeći prema komentarima publike ispod njihovih objava i slika zaključili smo da publika priželjkuje duet. Pitali smo Nikolu, šta on misli o duetskoj pjesmi sa Slađom?

– Slađa je mnogo dobra devojka, i izvrstan vokal. Radujem se saradnji i verujem da ćemo uraditi dobru pesmu – kaže nam popularni Šećer.

Slađa Zubčević je mlada Zvezda Granda, koja je već prvim pojavljivanjem na sceni ostavila jedinstven trag, i osvojila publiku svojim glasom i karizmom,

Za kratko vrijeme je postala poznata publici širom Balkana i dijaspore.

U ovogodišnjem takmičenju je prolazila direktno iz kruga u krug sa maksimalnim brojem glasova.

Pitali smo i Slađu da li bi voljela snimiti duetsku pjesmu sa Šećerom?

– Nikola je moj drug. O njegovom pjevanju ne znam ni šta bih rekla, nemam riječi… Takav glas, emocija, to ne postoji više, samo kod njega i naravno da želim duet sa njim. Pa može li bolja kombinacija od nas dvoje – zapitala se kroz smijeh Zubčević u kratkom razgovoru za bhdijaspora.net.

Publika željno iščekuje duet Slađe i Šećera, a mi se nadamo da će ugledati svjetlo dana što prije.

U nastavku poslušajte uratke Nikole Ajdinovića Šećera i Slaže Zubčević.

Odbor ministara Vijeća Evrope izražava zabrinutost zbog dešavanja u Bosni i Hercegovini, uputili su nedvosmislenu poruku: “Zadržavanje postojećeg izbornog sistema očita povreda zahtjeva”

Nevjerovatan ulov dvadestogodišnjeg ribara: Upecao šarana kapitalca, a vaga je pokazala sjajnih 19,2 kilograma