in ,

Čedomir Jovanović o nalogu za privođenje: “Četiri policijska auta su se zaletila na moje obezbjeđenje, provociraju već neko vrijeme!”

On tvrdi da je u posljednje vrijeme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije

Veoma me zanima ko je izvor za tu informaciju, rekao je lider LDP Čedomir Jovanović povodom vijesti da je Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo nalog za njegovo privođenje.

Nalog je izdat jer, kako se navodi, već duže vrijeme izbjegava dolazak u tu instituciju da da iskaz.

“Samo neki sat nakon što sam prvi put dobio poziv, pojavljuje se ova vijest. Ni do sada nisam izbjegavao pozive već sam, što cijela zemlja zna, prethodni put bio u bolnici, navodi Jovanović.

On tvrdi da je u posljednje vrijeme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije.

“Bio sam na poslovnom sastanku kada su četiri policijska automobila zalijetela na moje obezbjeđenje koje je iz MUP-a. Nakon što su sat vremena držali blokirano pola Voždovca rekli su da je u pitanju greška. Od kada je počela da se emituje serija ‘Porodica’ bilo je više provokacija. Ovo je želja da me isprovociraju i konfrontiraju s Vučićem koji nema veze s onim što se dogodilo. Mjesecima traje ova agonija s tim da je sada intenzivirana, navodi Jovanović.

Poziv je datiran na 24. juni ove godine i lider LDP će se, kako kaže, uredno odazvati.

“Ja sam 24 sata s policijom. I preko njih su mogli da mi uruče poziv. Kroz medije sam dobio informaciju da izbjegavam suđenje. A zašto bih to radio kad sam sve postupke u tom slučaju pred Upravnim sudom dobio, pita Jovanović i kaže da je namjera onih koji ovo čine da on izađe i kaže kako ga Aleksandar Vučić maltretira kao Slobodan Milošević nekad, zaključuje Čedomir Jovanović, piše portal Blic.rs.

Lijepa gesta Centra za dijasporu “Mreža”: Pripremili 200 ramazanskih paketića djeci u Srebrenici i Bratuncu

Perfidna Željka Cvijanović u svom “maniru”: Izbor Radojičića za SDA bi trebao biti manji problem od Vlade KS