in , , ,

Dječak poslao emotivno pismo košarkašicama BiH koje je oduševilo i raznježilo javnost

Desetogodišnji dječak iz Zenice Afan Huseinspahić napisao pismo našim košarkašicama

Dječak iz Zenice pisao košarkašicama BiH.

Desetogodišnji dječak iz Zenice Afan Huseinspahić napisao je pismo našim košarkašicama. Dječak je veliki fan “Zmajica” koje su, kao i čitavu javnost i njega očarale igrom na Eurobasketu gdje su na kraju osvojile 5. mjesto.

– Ja sam Afan Huseinspahić. Imam deset godina, završio sam 4. razred i dolazim iz Zenice. Odličan sam učenik, ali ne treniram ništa. Makar i ne trenirao, vjeran sam fan svih bosanskohercegovačkih reprezentacija iz sportova, pa i košarke. Prvo da vam zaželim zdravlje i sreću, a onda da vam zaželim što, što, što, što više uspjeha! Hvala vam što našu zemlju predstavljate u najljepšem mogućem smislu. Čestitam vam na dosadašnjim pobjedama koje ste ostvarile na Evropskom prvenstvu i fenomenalnom 5. mjestu – piše Afan i dodaje:

– Nadam se da kao što i sami kažete, da ćete na Svjetskom prvenstvu pokušati donijeti nešto oko vrata, što vam unaprijed od srca želim. Ponosim se kako igrate i ja ću uvijek navijati za vas!! – u potpisu pisma upućen je pozdrav košarkašicama od njihovog vjernog fana Afana sa njegovom porodicom.

Mozgalica: Šta je pogrešno na ovoj slici?

Nihad Čolpa bez imalo zadrške “osuo paljbu” po HDZ-u: “Objasnite zašto je o budućnosti BiH potrebno razgovarati s manjim bh. entitetom, tražim odgovor od nelegitimnog Čavare”