in ,

Draginja Vuksanović Stanković na Face TV bez dlake na jeziku uputila poruku Vučiću i ekipi: “Cetinjski manastir je u Cetinju, a ne u Srbiji! Srpskog svijeta neće biti!”

Zastupnica u Skupštini Crne Gore Draginja Vuksanović gostovala je na Face televiziji.

Zastupnica u Skupštini Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković gostovala je na Face televiziji.

“Fašističkoj politici nema mjesta u Crnoj Gori! Postoji linija koja se ne može preći!
Politika koja je sijala zlo po Bosni devedesetih, neće uspjeti u Crnoj Gori!

Vladom Crne Gore upravlja crkva Srbije preko Vučića! Cetinjski manastir je na Cetinju, a ne u Srbiji i na Dedinju! Vladajuća većina će se dozvati pameti!

Prave se sukobi u Crnoj Gori kako bi se prikrile afere koje se dešavaju u Srbiji! Zvanična Srbija želi RS, Srbiju i Crnu Goru da vide u srpskom svetu – to neće moći! RS nije država i nikad neće biti, zasnovana je na genocidu!

Ne želim da vjerujem da će se SPC usuditi da se ustoličenje mitropolita obavi na Cetinju. Ako žele mir u Crnoj Gori, onda će to izmjestiti na drugo mjesto! Ne želim misliti šta bi bilo da se taj čin desi na Cetinju! Nadam se da u Crnoj Gori neće doći do sukoba! Pobijedit će građanska i multietnička Crna Gora – navela je Vuksanović gostujući na Face TV.

Pogledajte snimak cijelog gostovanja.

Draško Stanivuković žestoko napao Milorada Dodika: “Gospodine, naredne godine čeka Vas isti scenario kao i u Banja Luci”

Halida Bešlića pogodila vijest o smrti prijatelja iz Tešnja Edina Šaranovića: “Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet”