in , ,

Grozota u BiH: Nakon divljanja BMW-a njemačkih tablica, vozači izašli da se obračunaju sa djevojkama?

Neugodnu situaciju doživjele su dvije djevojke u Živinicama

Iako je zbog novih snježnih padavina u BIH saobraćanje otežano, vozači luksuznih automobila iskoristili su ovo vrijeme kako bi se zabavljali sa svojim vozilima, te “driftali” po lokalnim putevima.

Neugodnu situaciju doživjele su dvije djevojke u Živinicama. Vozač sa par svojih prijatelja, nakon divljanja sa skupocjenim BMW-om njemačkih registracijskih oznaka izlaze iz automobila, otvaraju gepek, te verbalno nasrću na drugi automobil, koji se sve vrijeme kretao iza njih.

Nakon što su vidjeli da je djevojka za volan, udaljili su se od vozila.

Pogledajte video, i pročitajte ispovijest djevojke koju prenosimo u cijelosti.

“Obraćam vam se ovim putem u nadi da ćete ovaj snimak i priču objaviti javno da svi vide šta naša dijaspora radi kada dođe u BiH. Večeras, 10.01.2021 u tacno 22:44, krečući se automobilom brzinom od nekih 30km/h zbog nevremena, sa jos dvije djevojke i dva momka, magistralnim putem M.18 Husino/Živinice, tačnije mjesto Ljubače, na nekih 100m ispred nas ,poslije pružnog prijelaza, vidimo bijelog BMW 5 registarskih oznaka WI AD57 kako “drifta” po cesti, usporava te pali i gasi sve 4 pokazivača i zaustavlja u suprotnoj traci.

Ja, misleći da se teško kreću cestom ili da je vozilo neispravno, obilazim ih sa desne strane.

Krećem se dalje normalno svojom desnom stranom, oni me ponovo oštro obilaze, te je u jednom trenutku zamalo došlo do sudara naših vozila. Odmah nakon toga, njihovo vozilo se zaustavlja na pola ceste, istovremeno se otvara gepek i sva vrata. Trojica mladića dobi od 22-26 godina izlaze iz auta. Jedan mladić ostaje kod svog gepeka a dvojica se približavaju mojim vratima, to jest vratima vozača. U jednom trenutku prepoznajem lice dotičnog mladića, Amira D. koji stoji ispred mojih vrata.

Na snimku se vidi da smo preplašeni zaključali sva vrata iznutra. Dotični je vidio da djevojka vozi, te su se zatim sva trojica uputila prema svom vozilu i nastavili dalje svoju agresivnu vožnju do skretanja lijevo i uputili se u nepoznatom pravcu.

Mi smo u međuvremenu pozvali 122 i obavijestili ih o tome.

Nakon 200m nailazimo na patrolu, koja kreće za njima. Ovim putem želim da upozorim sve ljude na ovakve životinje po putu, koji u vidno alkoholiziranom stanju i sigurno pod dejstvom narkotika narušavaju prvo sigurnost na cestama te maltretiraju nedužne ljude na cesti, pogotovo djevojke!! Hvala Bogu pa mi djevojke nismo bile same, jer ko zna sta bi se dogodilo! ” ispričala je uplašena djevojka za portal Crna-Hronika.

Dragan Mektić javno progovorio o Miloradu Dodiku i aferi i “Ikona”: “Kod njega nema ništa ispod deset miliona…”

DA ME OTAC BUKVALNO NIJE UKRAO IZ PORODILIŠTA, JA DANAS NE BIH BIO ŽIV Hari Varešanović priznao sve!