in ,

Pogledajte kako Aleksandar Milić Mili i Isak Šabanović prave urnebes: Neobična poruka, zna šta mu nedostaje…

Aleksandar Milić Mili i Isak Šabanović u dobrom raspoloženju

Aleksandar Milić Mili i Isak Šabanović u zadnje vrijeme provode dosta vremena zajedno.

Isak Šabanović, jedan od najvećih otkrića ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” proslavio je rođendan, a među prvima čestitka je stigla od njegovog mentora Aleksandra Milića Milija.

Mili je na društvenim mrežama objavio video u kojem je Isaku poželio puno lijepih želja, kao i to da nađe djevojku, a evo i kakvu.

– Sretan rođendan mom Isaku, da budeš zvijezda, ustvari to već jesi, da imaš puno nastupa, ustvari to već imaš, da nađeš neku prelijepu, prepametnu, da te voli do kraja života, e to nema… To ti želim – rekao je Mili sa osmjehom na licu, na čemu mu se Isak srdačno zahvalio.

Podsjetimo, producent i mentor Aleksandar Milić Mili uveliko snima pjesme koje će dobiti finalisti koji su u velikoj završnici zauzeli prva četiri mjesta.

Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović su prvi ušli u Milijev studio.

-Deset pjesama je spremno, ali se prvo rade numere za prva četiri mjesta gdje su Mahir, Isak, Valentina i Mite. Po prvi put radimo album “Zvezda Granda” za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram. Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković – objasio je Mili i dodao da su ostvarili saradnju i sa grčkim kompozitorima i da će upravo ta muzička različitost biti ključ uspjeha novih pjesama finalista.

Bosanska gazela Amel Tuka nakon nastupa u Švedskoj ne planira stati: “Sa nestrpljenjem očekujem svoju sljedeću trku Dijamantske lige”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković o psovkama Milorada Dodika: “Našem narodu ne treba kočijaš”