in , ,

Sramotna izjava gradonačelnika Širokog Brijega: “Iskreno da kažem, slabo ti ja gledam saobraćajne znakove”

Hrvatska republikanska stranka Široki Brijeg na svom je Facebook profilu objavila video na kojem gradonačelnik Širokog Brijega

Hrvatska republikanska stranka Široki Brijeg na svom je Facebook profilu objavila video na kojem gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević, odgovara na pitanje vijećnika HRS-a o lošoj saobraćajnoj signalizaciji pored škole u ovom gradu.

“Iskreno da kažem, slabo ti ja gledam saobraćajne znakove. Vozim cestom, držim da auto ne siđe s ceste, a inače te prometne saobraćajne ne gledam, rekao je Kraljević u priloženom videu, gdje se, kako se navodi u opisu, Kraljević opravdava odgovarajući na pitanje Dalibora Ravića, vijećnika HRS-a.

Iz HRS-a se pitaju da li je ljudima na vlasti u Širokom Brijegu stalo do sigurnosti djece, kao i to koliko dugo će gradonačelnik tražiti opravdanja za svoj nerad.

“Pitamo se je li ljudima na vlasti uopće stalo do sigurnosti naših mlađih naraštaja i hoće li biti smiješno ako se dogodi zlo zbog loših uvjeta na cestama i loše prometne signalizacije.

“Gospodin gradonačelnik tokom cijele 2. sjednice Gradskog vijeća tražio je opravdanja za vlastiti nemar i nerad gradskih institucija, a za lošu saobraćajnu signalizaciju je odabrao da ne gleda znakove?!”, navodi se u obraćanju HRS-a.

Američki helikopteri dolijeću u BiH, otkriveni su detalji nabavke

POTPUNI ZAOKRET VREMENSKIH PRILIKA Velika promjena vremena stiže u BiH, meteorolozi najavljuju minuse!