in , , ,

Žene mu ne mogu odoljeti: Zlatan Ibrahimović fascinira izgledom i u 40. godini života

Godine mu ništa ne mogu

Ibrahimović je u srijedu bio s reprezentacijom Švedske, a već u četvrtak je došao na trening Milana. To ne bi bilo ništa čudno da njemu nije 39 godina, a uz to i dalje izgleda fizički moćno…

Većina nogometaša je s 39 godina već u mirovini, neki skupljaju posljednje plodove svog rada u egzotičnim zemljama igrajući za ‘žnj’ klubove, a netko fizički izgleda kao da je u dvadesetima, igra za reprezentaciju i najbolji je igrač Milana. Taj netko je Zlatan Ibrahimović (39), mnogi će reći nogometni fenomen, jer pored izvrsnih nogometnih predstava, fizički izgleda savršeno.

Zadnjih deset dana Ibrahimović je proveo na okupljanju s reprezentacijom u koju se vratio nakon pet godina, no samo dan nakon povratka u Italiju, uzeo je opremu i pridružio se igračima Milana na treningu. Iako je u 40. godini i igra jako puno za nekog njegovih godina, za ovakvu zvijer nema poštede. A to ponajviše može zahvaliti nevjerojatnoj fizičkoj spremi.

Nasmijani Ibra pojavio se u Milanellu, a na jednoj fotografiji s treninga koju je objavio na Instagramu, pokazao je koliko moćno izgleda i s 39 godina. Time je pokazao da unatoč godinama, može se savršeno izgledati i postizati savršene sportske rezultate.

Po povratku u nacionalni tim Švedske, odah je pokazao svoju kvalitetu i ssistirao je u pobjedama protiv Gruzije i Kosova, a onda s klupe gledao prijateljski susret protiv Estonije.

Suprotne prognoze svjetskih i domaćih meteorologa: Evropa će se smrzavati, a na Balkanu…?

Ugledni arhitektonski portal bavio se fenomenom dijasporskih kuća na sjeveru BiH