Aleksandar Vuković žestoko isprozivao zbog puta u Brisel: “Bruka i sramota, a tako se trude da predstave i državu Bosnu i Hercegovinu!”

Predsjednik Gradske organizacije SDP -a Banja Luka Aleksandar Vuković se oglasio nakon što su brojni bh. političari bili u Briselu.

“Ovu zemlju će totalno razoriti tipovi poput ovih predstavnika partija koji su pozvani u Brisel!

Cirkuska predstava oko biznis klase aviona i levela zabave tokom leta u Belgiju je bila samo uvertira u ovom transferu bruke i sramote kako se trude da predstave i državu Bosnu i Hercegovinu!

Ponašanje i boravak na licu mjesta je tek priča za sebe! Imali smo kompletnu zadrugu, od najprimitivnijih šatorskih manira, preko feudalnih nacionalističkih splačina, pa do saniranja fiktivnih stomačnih tegoba uz masažu u đakuziju najskupljeg hotela na planeti!

Poruka narodu- izabrali ste, tražili ste, platili ste, gledajte, pa tako i konzumirajte svoj izbor!

Razaraju ovu zemlju i mediji! Uz malo hljeba i igara, brutalno daju poruku podijeljenosti države, na ove iz Sarajeva i na one iz Banja Luke!

Za mene lično, npr. SDP BiH nikada neće biti partija samo iz Sarajeva! Ruku na srce, intencija je tu prisutna i servira se intenzivno, ali ipak neće proći!

Federalni mediji se “ubiše” da friziraju tobože jedinstvo i finoću svojih milionera i budžetskih patriota! To što je država Bosna i Hercegovina sa sarajevske sećije upala u fildžan- nema veze i nikom ništa!

Mediji iz Republike Srpske su još gori, pa zbog njih su u očima posmatrača i najprimitivnija afrička plemena oličenje civilizacije za svekoliki srpski narod!

I na kraju rezime egzotičnog putovanja u Belgiju, glupost nad glupostima- funkcionalnost Bosne i Hercegovine je prihvaćena, ali nije potpisana”, naveo je Vuković.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.