Aleksandar Vuković žestoko u vezi Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine: “Ima li neko od članova Predsjedništva da mi kaže…”

Predsjednik Gradskog odbora SDP Banja Luka Aleksandar Vuković se oglasio veoma direktnim porukama na društvenim mrežama. Očigledno mu je nešto zasmetalo pa je u uputio poruku i Predsjedništvu i to u vezi Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

“PITANJE ZA MILION DOLARA!!!!

Obilježava li se 01. Mart, državni praznik i najvažniji dan Bosne i Hercegovine- Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine u Banja Luci?

Pošto imamo konstituisan vrh države, tačnije Predsjedništvo Bosne i Hercegovine koje je glasalo i podržalo novoizabrani Savjet ministara Bosne i Hercegovine, ima li tu organizatora?

Ima li neko od članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine da mi kaže da li je centralni događaj u dvorani Mejdan, dvorani Borik ili Velesajmu?

Ima li neko od ministara u Savjetu ministara BiH da me uputi u protokol za 01.03. 2023. godine, u koliko sati počinje svečani događaj i ko su zvanice iz domicilnog i diplomatskog kora?

Milorad Dodik je neustavni 09.januar obilježio skoro u centru Sarajeva, ima li neko da mu uzvrati sa Danom nezavisnosti Bosne i Hercegovine u centru Banja Luke?

Halo funkcioneri- patriote, imate “junačka prsa”, ekstremne plate, plaćene benefite, automobile, vozače, obezbjeđenje, gdje je zapelo?

U čemu je problem, tresu se ruke, a kažete da sve se moža kada se sa Dodikom ručice slože?!

Nije valjda- nema Vojina, nema Ace, pa nema ni Dana nezavisnosti, niti Dana državnosti Bosne i Hercegovine na pola njene suverene teritorije”, napisao je Vuković na Facebooku.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.