Banjalučki analitičar Srđan Puhalo: “Zamislite u nedjelju izgube izbore Vučić i Orban, u RS bi proglasili 7-dnevnu žalost”

Psiholog iz Banje Luke i politički analitičar Srđan Puhalo u svom stilu je prokomentarisao nadolazeće izbore u Srbiji.

“Zamislite u nedjelju izgube izbore Vučić i Orban, u RS bi proglasili 7-dnevnu žalost!!!”, napisao je Puhalo.

Srbiju i RS je ovih dana “tresla groznica” zvana obilježavanje godišnjice NATO-ovog bombardovanja Srbije. Ponovo su se rafalno ispaljivale anti-NATO parole, poput onih da se radi o zločinačkom vojnom savezu i slično.

Međutim, banjalučki analitičar Srđan Puhalo je ovaj “svesrpski trans” iskoristio i kao način da ilustruje obim zločina koje su počinili pripadnici Vojske i policije RS-a u toku agresije na BiH.

Taj obim posebno donija na težini ako se zna da je na jednoj strani teritorija cijele države Srbije, a na drugoj relativno mali grad Prijedor.

– U NATO bombardovanju Srbije ubijeno je 756 civila, u Prijedoru je za otprilike isti broj dana ubijeno je preko 2.000 bošnjačkih civila. Braćo Srbi smrtonosniji smo od NATO-a!!!, napisao je Puhalo.

Podsjećamo, Puhalo se oglasio na svom Twitter nalogu povodom informacija koje su objavili pojedini mediji, a tiču se navodne otmice člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Prema pisanju pojedinih medija “iza plana Dodikove otmice stoji NATO”, a koliko su daleko otišli u svojim konstrukcijama najbolje govori podatak o “toku operacije koju bi trebale izvršiti kopnene snage uz pomoć helikoptera”.

Puhalo nije propustio priliku da u svom stilu prokomentariše ove informacije, kazavši kako će NATO “natjerati” lidera SNSD-a da pjeva pjesme legendarnog engleskog pjevača.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.