Bosanka poznato TV lice u Švicarskoj: Okušala se u njemačkom “Big Brotheru“ i postala zvijezda

Bosanka Adela Smajić, voditeljica koja godinama karijeru gradi u Švicarskoj, krajem prošle godine okušala se u njemačkom “Big Brotheru“.

Inače kćerka bh. fudbalera Admira Smajića, koja se prije nekoliko godina pojavila u emisiji “Bachelorette”, za Dnevni avaz ispričala je svoje iskustvo iz ovog šoua te kako je podnijela izolaciju pred kamerama.

Trenutno radi emisiju na TV Bazel

“Producentica sam i voditeljica u Bazelu, vodim emisiju „Glam“, u kojoj se govori o kulturnim i društvenim temama. U privatnom životu se ne dešava ništa specijalno, nije ni baš moguće da se nešto dešava shodno trenutnoj situaciji izazvanom koronom. Nažalost. Ali šta ćemo, moramo svi zajedno sada kroz to.

Natjecanje u “Big Brotheru”

“Oduvijek mi je bila velika želja da imam neku bazu i u Njemačkoj, jer je to, ipak, veća zemlja od Švicarske i što se tiče posla na televiziji, imam više mogućnosti nego u Švicarskoj. Kad sam bila u emisiji „Bachelorett“ u Švicarskoj, već sam tada tražila i našla sam menadžera u Njemačkoj.

To je, dakle, bio specijalni šou VIP…

“Veliki brat“, ali VIP edicija. Imala sam mogućnost i da učestvujem u drugim formatima, ali to nisam htjela. Sačekala sam malo i onda je došla ta ponuda. Otac mi je uvijek govorio da budem strpljiva u životu.

O boravku unutra?

“Bila sam u malom prostoru s ljudima koje ne poznajem, nisam imala svoje mjesto gdje mogu biti sama. Madrac nam je bio napolju na podu, uglavnom, nikako nisam spavala ni jela. Nismo imali dovoljno hrane. Bilo je stresno, mnogo je bilo svađa, pod tim pritiskom neki ljudi polude. Ali to je i cilj takvih rijalitija.

Podrška oca Admira Smajića

“Nedostajao mi je kontakt s porodicom. Nisam znala šta se dešava napolju, jesu li moji najbliži dobro. Poželjela sam se srediti. Ja, ipak, volim izgledati lijepo.

“On mi je najveća podrška u životu. Ne samo što se tiče karijere, već i privatno. Uvijek mogu dobiti dobar iskren savjet od njega i uvijek ću znati da će taj savjet biti samo za moje dobro, što je danas rijetko. On mi je uvijek bio idol i heroj. Kada sam trebala snimati „Bachelorette“, nije bio oduševljen, jer je mislio da će me snimati 24 sata, čak i pod tušem. Ali kada je čuo o kakvom je formatu riječ, podržao me”, rekla je voditeljica.

Avaz

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.