Burne reakcije na društvenim mrežama, nakon najave Gorice Dodik, poručili joj: “Ček’ bar da se tajo penzioniše…”

Burne reakcije na društvenim mrežama, nakon najave Gorice Dodik, kćerke člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Sve je krenulo s tvrdnjom izrečenoj na televiziji s američke „crne liste“.

„Ne može ovaj mali iz PDP-a što se trenutno pravi pametan na ATV-u, da priča o nečemu, a da ne spomene djecu Milorada Dodika. E mali ovo što si slagao da su voćnjaci za koje smo dobili podsticaje, propali, morat ćeš i da dokažeš. Kako se zove ovaj dječak iz PDP-a, upitala je Gorica Dodik, navodno ne znajući kako se radi o Stefanu Gavriću.

„Sve sam bliže odluci da se politički aktiviram i da se prije svega suočim sa svim lažovima koji iznose ovakve gluposti za moju porodicu, bili oni ova bezidejna izdajnička opozicija ili ovi iz pozicije koji svoja s**nja peru preko naših leđa. Sve karte na sto pa da vidimo“, poručila je Dodikova kćerka.

No, njezina najava moguće političke aktivacije nije prošla nezapaženo.

Podsjećamo, ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je članica Naše stranke Sabina Ćudić brutalno izvrijeđana od Gorice Dodik.

Podsjetimo, fotografija i objava iz britanskog parlamenta izazvala je jučer oštru reakciju Dodikove kćerke Gorice.

“Upravo završili sastanak u Parlamentu UK, sa lordom Jeremy Purvisom, iz odbora za međunarodnu politiku te ekspertima Ashdownovih Liberal-demokrata, partnera Naše stranke u BiH.

Tražimo sankcije za Dodika, izbacivanje Rusije iz PIC-a, pojačano političko i vojno prisustvo u Bosni i Hercegovini”, poručila je članica predsjedništva Naše stranke Sabina Ćudić.

Nedugo nakon te objave oglasila se Gorica Dodik.

„Plači, moli, vama pomoći nema… E, jadnice jadna, pa znate li nešto drugo sem da kao p*** hodate po svijetu i tražite od drugih da rješavaju probleme u vašoj državi“, poručila je u očaju kćerka Milorada Dodika.

Nakon svega, komentar na napade Dodikove kćerke na društvenim je mrežama imala i Sabina Ćudić.

„Hvala za screenshotove, ali nemam vremena da se bavim glupostima između sastanaka. Sutra (danas, op. „SB“) Brisel“, poručila je kratko Ćudić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.