in ,

Djeca su se veoma uplašila, Jelena Karleuša se oglasila nakon drame u Turskoj: “Stresan i naporan dan”

Jelena Karleuša se oglasila nakon dešavanja u Turskoj

Jelena Karleuša se oglasila nakon dešavanja u Turskoj.

Popularna pjevačica Jelena Karleuša sa kćerkama Atinom i Nikom prije nekoliko dana otputovala je na odmor u Tursku, gdje ih je zadesila prava drama kada je šumu, u blizini hotela u kom su odsjele, zahvatio požar.

Pop diva je sa nasljednicama morala hitno da se evakuiše, a svoje fanove na društvenoj mreži Instagram Jelena je obavještavala o drami koju preživljavaju u Bodrumu.

Nakon što je požar lokalizovan, Karleuša se oglasila ponovo na svom profilu.

“Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je svo ludilo trajalo. Djeca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce – napisala je pjevačica pokraj fotografije svojih kćerki dok sa nevjericom gledaju kako vatra guta drveće.

 

Podsjećamo, Jelena se i jučer oglasila povodom novonastale situacije.

“Nećete vjerovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori. Upravo su došli da nas evakuišu. Evo ja sam tu sa djecom. Da znate ovo je haos”, rekla je Jelena dok je smirivala djecu.

Turska se bori sa požarima koji su nedavno izbili u brojim područijima.

Zajedno sa Antalijom, Adanom i Mersinom, vatrogasci nesebično rade na stavljanju požara pod kontrolu i u drugim provincijama.

Otkriveni nepoznati detalji iz života Belme Huseinefendić, Zvezde Granda koju je Karleuša otkrila

Nedvosmislen i precizan odgovor OHR-a na nesuvisle poteze NSRS: “Odluke visokog predstavnika se moraju u potpunosti provesti”