Djevojka zaprosila pobjednika Zvezda Granda Tešnjaka Nermina Handžića, reakcija njega i mentorice Viki Miljković govori sve…

Od kada se završilo spektakularno finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja pobjednik Nermin Handžić veoma često nastupa sa svojom mentorkom Viki Miljković zbog čega je veoma sretan i ponosan te je za Grand Online otkrio kako teku pripreme pred svirku.

– Nastupi sa Violetom izgledaju fenomenalno.

Gdje god da dođemo odlično smo prihvaćeni zajedno.

Mada neke posebne rituale pred nastup nemamo, ali se uvijek obavezno dogovoramo oko nekih sitnica kako bi sve ispalo bez greške – otkrio je pobjednik.

Iako je na samom početku karijere, Nermin tvrdi da mu apsolutno ništa ne pada teško, te sa svakim ko mu priđe rado proćaska i fotografiše se u šta smo se više puta uvjerili na društvenim mrežama.

– Stvarno mi ništa nije teško, a posebno mi je drago što na svaki nastup dođe ogroman broj ljudi.
Prilaze mi uvijek zbog čega sam veoma sretan i to mi je veliki dokaz za pobjedu koju smo ostvarili- priznao je Handžić i dodao da je svima zahvalan na neizmjernoj podršci koja stiže sa svih strana iako se takmičenje završilo.

A na pitanje da li mu više savjeta udeljuje Viki ili Taške, Nermin odgovara:

– Uvijek mi nekako zajednički daju savjete, ali uvijek one koji imaju najbolji krajnji ishod.

Nisu strogi uopšte (smijeh). Uvijek su društveni, ugodni, raspoloženi i skromni ljudi.

Uglavnom, ukoliko nisu Viki i Taške sa mnom na nastupu, savjetuju me da bude neko moj tu, da uvijek imam nekoga pored sebe iz porodice – priznaje.

Na nastupima koje ima gotovo svakodnevno već su počele da mu se dešavaju zanimljive situacije sa kojima se do sada nije susretao, a jednu je posebno izdvojio.

– Djevojka iz publike je napisala da je oženim! (smijeh) Mentorka mi je to prenijela poslije nastupa jer je samo ona vidjela pa smo se baš ismijali – ispričao je kroz smijeh.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.