Evo gdje provodi vrijeme bh. glumačka ikona Josip Pejaković: “Ovdje ljudima kao da neko skine zabrinutost s lica i pretvori je u osmijeh”

Popularni glumac Josip Pejaković ponovo je posjetio unikatne Ravne. Fasciniran je utjecajem pozitivne energije na posjetioce.

Pejaković je, kaže, promatrao i primijetio da ljude koji dođu u distrikt Ravne obuzme neka pozitivna energija. Kao da zaborave na sve svoje probleme, a osmijeh ne skidaju s lica.

U društvu domaćina doktora Semira Osmanagića, Pejaković je oduševljeno pričao o pozitivnoj energiji.

– Ja to već proučavam. Cijelu prošlu godinu, ljetni period, sam proveo ovdje i vidim ljude koji dolaze iz raznih krajeva, kako to danas popularno zovemo – region. Dolaze iz svijeta.

Svi dolaze sa osmijehom. Nevjerovatno. Nisam vidio ni jednoga zabrinutoga, a dosta sam vidio ljudi narušenog zdravlja, ali kao da im neko, kada skrenu prema Ravni, skine zabrinutost, a pretvori ga u osmijeh.

I oni taj osmijeh upražnjavaju cijelo vrijeme dok provode ovdje. I nema razlike, ni u materijalnom, ni u vjerskom, ni u bilo kojem statusu sa kojim su došli noseći jedno teško breme mora koje noćima more u nesređenoj zemlji, regionu i Evropi, a evo danas i u svijetu – očaran je Pejaković.

Pejaković je poručio da će i dalje dolaziti u distrikt Ravne, po dozu pozitivne energije.

– I dokle god dišem, ja ću dolaziti u Ravne – kazao je popularni glumac.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.