Jelena Karleuša se našla u vrlo nezgodnoj situaciji: “Ovo mi je najgori dan u životu”

Jelena Karleuša jučer, 5. jula, objavila je da se razvela poslije 14 godina od Duška Tošića.

Istog dana, Karleuša se našla u pravoj životnoj drami. Ona je tokom nevremena u Beogradu krenula automobilom, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože napustila je automobil, a našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na sigurno.

Cijelu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pjevačica je sve objavila na društvenoj mreži Instagram.

“Ovo je najgori dan u mom životu”, čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Podsjetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvode i pojasnila da Tošić više ne vidi sebe kao dio porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno.

Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalite. Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, napisala je Karleuša, piše Telegraf.rs.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.