Na koncert Jelene Karleuše koji je održan u BiH uletjela policija zbog dojave o bombi, sada su se i oglasili: “Izvršenim provjerama i vještačenjem PDZ utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi”

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša (43) održala je koncert u Banjoj Luci, a pred sam kraj nastupa, koji ni kiša nije mogla spriječiti, stigla je anonimna dojava o bombi.

U momentima dok je na ostrvu Stara Ada sinoć nastupala pjevačica Jelena Karleuša, policiji je stigla dojava da se u tom restoranu nalazi bomba, a nešto kasnije je utvrđeno da je riječ o lažnoj dojavi.

Kako pišu mediji, dojava je stigla desetak minuta prije ponoći, a nakon toga je izvršen pregled i ustanovljeno je da nema opasnosti.

– Karleuša je najavila posljednju pjesmu i otpjevala je. Onda je ušla policija i evakuirala sve – ispričao je za Nezavisne jedan posjetitelj koncerta.

Policija je saopštila da njeni pripadnici rade na rasvjetljavanju ove lažne prijave i otkrivanju osobe koja ju je podnijela.

– Sinoć oko 23.50 sati nepoznata osoba je telefonom pozvala Policijsku upravu Banja Luka i prijavila da je u toaletu ugostiteljskog objekta u naselju Ada u Banjoj Luci postavljena eksplozivna naprava.

Izvršenim provjerama i vještačenjem PDZ utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi – saopštili su iz Policijske uprave Banja Luka.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.