Kako je Silvio Berlusconi poručio Zlatanu Ibrahimoviću da sjedne na drugo mjesto…

Proslavljeni švedski napadač Milana Zlatan Ibrahimović je autobiografskoj knjizi po imenu ‘Adrenalina’ otkrio mnoge zanimljive detalje iz bogate i živopisne karijere, a dotaknuo se i bivšeg predsjednika i vlasnika kluba Silvija Berlusconija.

“Uvijek sam volio sresti predsjednika, iako mi je svaki put tražio da se ošišam.

Kada je dolazio u Milanello nije bilo potrebe da ga vidite, osjetili biste ga u zraku i kada bi ušao u prostoriju svi bi prestali disati. Divim se osobama koje posjeduju tu auru moći, koje izazivaju poštovanje, a pomalo o strah”, napisao je Ibrahimović.

Otkrio je i jednu urnebsnu anegdotu vezanu uz bivšeg talijanskog premijera, danas 85-godišnjaka.

“Sjećam se večeri mog predstavljanja na San Siru, prije utakmice Milan – Lecce 2010. godine. Silazim na teren, pozdravljam publiku u svom novom dresu, pa se penjem na tribine da pratim utakmicu. A Berlusconi me stavlja da sjednem kraj njega i Adriana Gallianija.

Gledamo prvo poluvrijeme, a na početku drugoga predsjednik mi kaže: ‘Ibra, žao mi je, ali možeš se pomaknuti na drugo mjesto, stiže mi jedna veoma važna osoba?’ Pomičemo se i ja i Galliani. Očekujem nekog političara ili menadžera velikog kluba.

Prolazi deset minuta, ali nitko ne dolazi, piše Jutarnji.hr.

Nakon 15-ak minuta svi ustaju, a približava se jedna prelijepa žena na vrtoglavim potpeticama i sjeda. Ubrzo se Berlusconi naginje prema meni i namiguje: ‘Veoma važna osoba'”, zaključuje Ibrahimović anegdotu o poznatom zavodniku koji je danas u ljubavnoj vezi s 53 godine mlađom Martom Fascino.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.