Kćerka Mustafe Nadarevića objavila dirljivu fotografiju povodom godišnjice njegove smrti

Cijenjeni bosanskohercegovački glumac Mustafa Nadarević preminuo je na današnji dan prošle godine, a voljenog oca javno se prisjetila i Nana Nadarević.

Na Instagram profilu objavila je fotografiju iz sretnijih dana, a neki od komentara su: “Lažu kad kažu da vrijeme liječi rane”, “Znam kako ti je, mnogo snage, draga Nana, a oni i dalje žive u nama”…

Mustafa je kćerku Nanu i sina Ašu dobio u braku s televizijskom urednicom Snježanom Nožić.

S prvom suprugom Jasnom dobio je kćerku Nađu. U javnosti nikada nije mnogo govorio o porodici, jer nije volio stavljati privatnost u prvi plan.

Ovog legendarnog glumca voljeli su mnogi, a među njima je reditelj Ademir Kenović, koji je za Klix.ba govorio o njihovoj saradnji na filmu “Savršeni krug”.

“Bila je to jedna od onih divnih saradnji. Sama pomisao na dogovore i rad s njim mi je bila prijatna. Uz sve to – saradnja s Mujom bila je motivirajuća, jer je uz njega sve postajalo mnogo bolje i kvalitetnije.

I scenarij, a i svi oni koji su uključeni u tu filmsku priču. Davao je poticaj i u poslovnom, ali i u ljudskom smislu. Na način koji se samo poželjeti mogao”, kazao je.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.