“Misteriozna” mjesta u domovini: Pustolov Robert Dacešin javnosti predstavio zanimljiv video o Bosni i Hercegovini!

Najpopularniji bosanskohercegovački pustolov, travel bloger i jedan od najboljih promotora naše zemlje Robert Dacešin nedavno je objavio video u kojem je skupio priče o 10 misterioznih mjesta u našoj zemlji.

“Počevši od neobičnih prirodnih feneomena u kojem ćemo upoznati stablo na kojem lišće nikada ne opada, zaboravljenih gradova te pojava za koja i ne postoje objašnjenja…

Ovaj video pokazat će vam neke od najmisterioznijih lokacija koje imamo u zemlji.

Lokacija pored kojih možda svakodnevno prolazimo i na koje ne obraćamo pažnju, ali za koje još uvijek niko nije pronašao odgovor”, stoji u opisu videa na YouTubeu koji je skupio preko 160 hiljada pregleda.

“Bratino svaka tebi čast!

Šta god snimio i gdje god bio sve je za 10+ Ovo je veliki posao koji ti radiš i zato BiH treba da bude ponosna na to što te ima”,

“Robi ti si ponos Bosne i Hercegovine hvala ti i samo naprijed”,

“Broj jedan za ambasadora turizma u BiH. Svaka čast i ti ćeš s ovim reportažama učiniti i učinio si više nego ijedan političar u čitavoj BiH!”,

“Bravo Robert, kakav odličan način da provedemo 23 minuta – edukacija, promovisanje turizma u BiH te sjajni kadrovi naše zemlje.

Ja sam saznala neke detalje kojima sam oduševljena, ovako se voli svoja zemlja, između ostalog”, samo su neke od pozitvnih reakcija ispod ovog videa – “izvukao” je iz komentara Klix.ba.

Podsjećamo, Robertov video pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” u oktobru prošle godine proglašen je najboljim turističkim videom na svijetu.

Pogledajte koja su mjesta prema njegovom mišljenju misteriozna…

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.