Od jedne pjesme kupio stan i automobil, Konjević nije zaboravio svoju Sanicu: Na zidu mu mural rodne kuće

Proslavljeni pjevač Šerif Konjević već godinama živi na relaciji Minhen-Sarajevo, a velelijepnu vilu koju poseduje na Ilidži izgradio je za potrebe svog mira i isključivo od svog rada.

Kako kaže, uređenjem se nije puno bavio već sve prepustio suprugi, ali ono što mu je najvažnije jeste da mu sve bude potaman kada se vrati sa nastupa

– Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se cijelog života borio. Ja sam čovjek domaćin, volim da mi je lijepo, čisto i prijateno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – kaže pjevač.

Prisjetio se svoje prve zarađene nekretnine dok je još bio anonimni pjevač.

– Zaradio sam mnogo novca zbog pjesme ”Bijela vjenčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspjeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto.

Pored sveg bogastva u kom uživa danas nije zaboravio odakle je potekao. Upravo iz tog razloga, Konjević je na zidu svoje vile oslikao mural koji ga sjeća na njegovu porodičnu kuću u Sanici u kojoj je odrastao

– Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kom sam živio. Nisam htio da pišem ulicu ali ovo je dovoljno – zaključio je pjevač.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.