Pjevačica iznenadila fanove fotografijom: Džejla Ramović i Tarik Filipović se u Barceloni družili sa zvijezdama serije “La Casa de Papel”

Zabava Ženska posla

Džejla Ramović se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom sa zvijezdama serije “La Case de Papel” i glumcem Tarikom Filipovićem, koji trenutno u Španiji i Andori snimaju film o španskoj vaterpolo reprezentaciji i njihovom nastupu na Olimpijskim igrama 1992. godine.

Na fotografiji mlada bh. pjevačica pozira pored glumaca iz Netflixove popularne serije – Luke Peroša i Jaimea Lorentea, a tu su i Tarik Filipović, kao i njegova prijateljica Sandra Bošnjak.

Ramović od ove godine živi i studira u Barceloni, a glumac bh. korijena je već duži period gost u ovom gradu gdje snima film naziva “42 Sekunde”.

Filipović je otkrio da se snimanje privodi kraju te se u nedavnoj objavi na Instagramu posebno zahvalio Perošu za gostoprimstvo, a pomenuo je i našu mladu pjevačicu.

Film govori o historijskom uspjehu španske vaterpolo reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, a Tarik tumači ulogu trenera tima – Dragana Matutinovića, koji na Pirinejima ima status legende.
Jednu od glavnih uloga u filmu ima Jaime Lorente, popularni Denver iz “La Case de Papel”, a u “42 Sekunde” tumači lik vaterpoliste Pedra Garcie Aguada.

Snimanje filma odvijalo se u Španiji i Andori, a Filipović je detalje sa seta i svog boravka u Barceloni redovno dijelio na svojim društvenim mrežama, a nedavno je otkrio kako je sa Perošem gledao utakmicu bh. reprezentacije u fudbalu – prenosi Klix.

Leave your vote