Pogledajte kako Aleksandar Milić Mili i Isak Šabanović prave urnebes: Neobična poruka, zna šta mu nedostaje…

Aleksandar Milić Mili i Isak Šabanović u zadnje vrijeme provode dosta vremena zajedno.

Isak Šabanović, jedan od najvećih otkrića ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” proslavio je rođendan, a među prvima čestitka je stigla od njegovog mentora Aleksandra Milića Milija.

Mili je na društvenim mrežama objavio video u kojem je Isaku poželio puno lijepih želja, kao i to da nađe djevojku, a evo i kakvu.

– Sretan rođendan mom Isaku, da budeš zvijezda, ustvari to već jesi, da imaš puno nastupa, ustvari to već imaš, da nađeš neku prelijepu, prepametnu, da te voli do kraja života, e to nema… To ti želim – rekao je Mili sa osmjehom na licu, na čemu mu se Isak srdačno zahvalio.

https://www.instagram.com/p/CQ_BWD3p8Jp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bb506071-aba0-4ab0-beff-3dafd77cd753

Podsjetimo, producent i mentor Aleksandar Milić Mili uveliko snima pjesme koje će dobiti finalisti koji su u velikoj završnici zauzeli prva četiri mjesta.

Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović su prvi ušli u Milijev studio.

-Deset pjesama je spremno, ali se prvo rade numere za prva četiri mjesta gdje su Mahir, Isak, Valentina i Mite. Po prvi put radimo album “Zvezda Granda” za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram. Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković – objasio je Mili i dodao da su ostvarili saradnju i sa grčkim kompozitorima i da će upravo ta muzička različitost biti ključ uspjeha novih pjesama finalista.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.