Pogledajte snimak koji se “vrti” društvenim mrežama: Bh. pjevačica Džejla Ramović zapjevala svjetski hit i oduševila svoje fanove!

Dokazano jedan od najboljih vokala regiona, pobjednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović ne prestaje da izaziva oduševljenje.

Džejla nastupila u “Nikad nije kasno”

Ponovo joj je pošlo za rukom da milionski auditorijum popularnog showa „Nikad nije kasno“ ostavi bez daha, ali i svojim glasom izazove lavinu emocija u studiju.

Sudeći po reakcijama, ovonedeljna emisija će se dobro upamtiti s obrizom na to da je otvorila upravo Ramovićeva i to čuvenim hitom „The show must go on“.

Džejla je na bini izgledala poput svjetske zvijezde, a svi prsutni su bez treptaja pratili nastup pobjednice „Zvezda Granda“.

Tokom izvođenja pratio je orkestar „Nikad nije kasno“ koji je savršeno upotpunio scenski nastup, dok je Žika Jakšić sve vrijeme aplaudirao sa osmjehom od uha do uha.

Uslijedio je gromoglasan aplauz, a mnogi su stava da se ovakav performans ne može opisati riječima, već samo doživjeti.

Jakšić nije krio da mu je velika čast što se talentovana Džejla našla u žirijskoj stolici i upravo ona, svečano otvorila najemotivniju emisiju.

-Do tebe je teže doći nego do predsjednika!

Moram da te pohvalim jer radiš i studiraš, ali ono što je zaista lijepo je što si prednost dala studiranju.

Studiraš u Barseloni, druga godina već– istakao je voditelj, a pjevačica se sa osmijehom zahvalila i osvrnula na fantastičan orkestar koji je pomogao da sve djeluje kao sa svjetske scene.

-Oni su divni, tu je i Joca kojeg lično poznajem i zadovoljstvo mi je bilo da pjevam za orkestar „Nikad nije kasno“– rekla je sa osmijehom.

Pogledajte snimak.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nikad nije kasno (@nikadnijekasno_official)

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.