Pogledajte šta je rekao najbolji bh. bokser Iron Puki nakon što je postao prvak Evrope: “Svojoj Bosni i Hercegovini poklanjam pobjedu!”

Iron Puki sinoć je nokautirao Nilsa Schmidta u Berlinu.

Odmah nakon dobivanja IBO titule prvaka Evrope, Iron Puki gostovao je u Jutarnjem programu “Uzbuđenje” na FACE TV.

Bosna i Hercegovina dobila je IBO prvaka Evrope u teškoj kategoriji! Edin Puhalo, alijas Iron Puki, sinoć je “demolirao” Nilsa Schmidta u Berlinu!

Puki je Nijemca nokautirao već u trećoj rundi; protivnik je ostao da leži na podu u knockdownu, a bila je potrebna i ljekarska intervencija.

Naš borac pogodio je Nijemca strahovitim aperkatom kojim ga je poslao na pod, nakon čega su sudije prekinule meč, a Schimdt je nekoliko minuta bespomoćno ležao dok mu se ukazivala pomoć.

Osim što je bila borba za prvaka Evrope, Iron Puki je ovim trijumfom postao izazivač za svjetskog prvaka i već do kraja godine mogao bi dobiti priliku za borbu za svjetski pojas.

Edin Puhalo, odnosno Iron Puki, u svojoj je profesionalnoj karijeri postigao dvadeset jednu pobjedu, a impresivno je što je od tolikog broja pobjeda postigao dvadeset knockouta!

Puki je gostovao u Jutarnjem programu “Uzbuđenje” na FACE TV, odmah nakon dobivanja impresivne titule, koja mu sada služi kao preduvjet za borbu u utrci za svjetsku titulu.

“Svojoj Bosni i Hercegovini poklanjam pobjedu”, rekao je Puki.

Pogledajte šta je sve poručio.

Klikom na ovaj LINK pogledajte kako je Puki brutalno nokautirao Schmidta.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.