in , ,

Policija potvrdila: Masovna tuča Dobojlija i Zavidovićanina

Izvještaj MUP-a ZDK

U mjestu Vozuća, dogodila se međusobna tuča lica: J.O., rođen 1991. godine, iz Doboja, S.G., rođen 1987. godine, iz Doboja, i S.A., rođen 1987. godine, iz Zavidovića, sa jedne strane i lica: S.F., rođen 1990. godine i S.F., rođen 1969. godine, oba lica iz Zavidovića, sa druge strane, kojom prilikom je lice S.F. zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

U Ulici Vatrogasna u Kaknju, od strane nepoznatog lica izvršena je teška krađa u prostorije sportske kladionice “Petica Plus”, kojom prilikom je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

U mjestu Misurići, od strane nepoznatog lica iz pomoćnog objekta vlasništvo M.H., iz Maglaja, izvršena je krađa motorne pile i trimera za travu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

U ulici Sarajevska u Zenici, izvršenim legitimisanjem i pregledom lica B.A., rođenog 1989. godine, iz Zenice, policijski službenici Policijske stanice Centar su pronašli dva sadržaja biljne materije, težine 1,30 grama, koja svojim izgledom asocira na opojnu i jedan sadržaj praškaste materije težine 0,65 grama, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice B.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

KAD NEMA POLITIČKE VOLJE Vozačke dozvole kamiondžija iz BiH i dalje ne važe u Njemačkoj

Ljubav prevazilazi sve bolesti i barijere ovog svijeta: Adis zaprosio Mersiju u bolničkoj sobi