Popularni švedski napadač Zlatan Ibrahimović završio krvave glave nakon jako žestokog sudara sa Medelom

Žestok sudar glavama Ibrahimovića i Medela, Zlatanu potekla krv, ali je Čileanac izašao iz igre…

U posljednjoj utakmici 31. kola italijanske Serije A Milan i Bologna su odigrali susret bez pogodaka, a u finišu meča viđen je je sudar glavama Zlatana Ibrahimovića sa štoperom gostujućeg tima Garyjem Medelom, nakon čega je Šveđaninu pukla arkada.

Švedski napadač je nakon sudara glavama pao na tlo, nakon čega se kratko držao za glavu i shvatio da krvari jer mu je razbijena arkada, no svejedno je ustao sa željom da što prije nastavi utakmicu, znajući da njegovom timu treba pogodak za osvajanje tri boda.

Tek kad je vidio da je Medel prošao znatno lošije od njega, Šveđanin se smirio i pričekao da se Čileancu ukaže pomoć, a nakon svega Medel nije mogao nastaviti utakmicu i u 82. minuti je izašao s terena.

Podsjećamo, meč između Milan i Bologne završen je bez pogodaka iako su Rossoneri imali 33 udarca prema golu gostujućeg tima, od čega je njih sedam išlo u okvir gola.

Ipak, nijedan od njih nije završio u mreži, ali je Milan ostao lider Serije A s bodom više od Napolija i četiri boda više od Intera koji ima i utakmicu manje – prenosi Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.