Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović o svojoj supruzi: “Ja bih poludio da je meni to mama napravila”

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović je danas dao je izjavu za medije i komentirao mejl koji je njegova žena slala zbog nezadovoljstva oko ocjene njihova sina.

“Da je meni mama to napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio”

“Vidio sam da je Sanja, moja supruga, napisala mail. Ostavila je brazdu, duboki trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama”, kazao je.

“Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvodi Banožić. Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda”, rekao je Milanović – prenosi Index.hr.

“Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mejl koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mejl star dva tjedna koji je poslala gđa Musić Milanović, u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama”, kazao je.

“Zašto je Sanja imala potrebu istjerivati pravdu na transparentan način… To je njena stvar, ali i moja… Što radi Jutarnji s tim mejlom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Što je sa zaštitom interesa maloljetnika? Za mene je to odrasli klipan, ne tražim milost od tog šljama.

Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par mjeseci. Kad je sve završila, imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to naprave… Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno. Pa i na svog sina. Zato ga i podbadam redovito. Fućkaš ti sve petice, ima i bitnijih stvari u životu.”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.