Profesorica iz Rijeke Vesna Rajinović javno poručila: “Zoran Milanović je u Mostaru osramotio sve građane Hrvatske”

Jučerašnja posjeta i prisustvo obilježavanju 30. godišnjice Hrvatskoj vijeća obrane (HVO) u Mostaru, i dalje izaziva različite reakcije javnosti ne samo u Bosni i Hercegovini već i u susjednoj Hrvatskoj.

Profesorica filozofije i etike, twitterašica i saradnica više medija Vesna Rajnović komentirala je, također, poruke predsjednika Republike Hrvatske.

“Je li Zoki M. jučer u Mostaru ponovno osramotio sve časne građane RH dodijelivši odlikovanja UZP-u unatoč osuđenoj ideji HR Herceg-Bosne ili baš zbog nje?

Priznajemo odluke Haškog suda samo kad se odnose na srpske zločince, a svoje slavimo kao heroje. Fuj!“, navela je Rajnović, objavljujući fotografije osuđenih ratnih zločinaca u slučaju “Prlić i ostali”, zapravo vrha HVO-a i političkog vodstva tzv. HR Herceg-Bosne koji su osuđeni za “udruženi zločinački poduhvat”.

Ona se, također, osvrnula na Milanovićevo citiranje pjesme Ranka Bobana “Moja Hercegovina” koju nazivaju i himnom tzv. “Herceg Bosne”.

“Dođi da vidiš, dođi da se diviš” Zoki M. dodjeljujući odlikovanja HVO-u u Mostaru”, navela je Rajnović objavljujući fotografije iz logora tzv. Herceg-Bosne i razorene stare jezgre Mostara.

Hrvatski mediji, također, izvještavaju o Milanovićevoj posjeti. Sve kao u Hrvatskoj, samo nije u Hrvatskoj! Barjaci, šahovnice, veteranske insignije, piše Slobodna Dalmacija.

“Niko da spomene logore i haške presude“, upozorio je splitski list duge tradicije.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.