Saša Magazinović “zagrmio” kod Senada Hadžifejzovića, o ovom gostovanju bi se moglo dugo pričati…

Saša Magazinović, zastupnik u “Šarlamentu” BiH, večerašnji je gost u “Centralnom dnevniku” sa Senadom Hadžifejzovićem.

Magazinović: “Napisao sam pismo Milanoviću zato što sam protivnik politike “pravimo se mrtvi” ili “zatvorimo oči” dok se nešto ne promijeni!

Treba odgovarati na svaku lošu riječ upućenu BiH! Bh. lideri ne odgovaraju Milanoviću zato što kalkulišu i vode politiku koja nije korisna za BiH! Ne bih mogao prešutjeti kao što šuti Izetbegović! Milanovića sam poznavao dobro, ovog Milanovića ne poznajem!

Stari Zoran Milanović je 2010. godine podržavao Komšića! Na moje pismo ima reakcija iz Milanovićevog kabineta, ali su u maniru samog Milanovića!”

Magazinović: “Predložio sam izmjene zakona gdje će izabrani političari morati proći psihofizičke testove i testove na narkotike! Kada pogledam izjave nekih političara pomislim da ili su nesposobni psihofizički ili su nadrogirani!

Iz Hrvatske mi kažu da već imaju jednog kandidata! Spremačica koja se zapošljava u državnoj instituciji mora proći te testove, a političari ne moraju!

Kada imamo nekoga neuračunljivog na političkoj poziciji, on radi o glavi svima nama!

Zalažem se za legalizaciju kanabisa u BiH u medicinske svrhe! Moja najveća politička frustracija što taj proces ide sporo! Koči ga naša troma, nesposobna administracija! To je priča koja nema političkog protivnika, svi su ‘za’! Bio kanabis legalan ili nelegalan, građani će ga koristiti i kupovati!”

Magazinović: “Do 15. maja će biti poznato ime kandidata Trojke! SDP je najveća opoziciona stranka i ima pravo da predloži kandidata za Predsjedništvo!

Vjerovatno će kandidat biti iz SDP-a! Nikšić je rekao da Denis Bećirović ima njegovu punu podršku!
Bećirović je na prošlim izborima izabran za člana Predsjedništva BiH, ali je pokraden! Volio bih da se Bakir kandiduje da bi izgubio! U BiH nam više ne trebaju ni ratnici ni vladari, već zaštitnici!

Nije moguć nastavak rata u BiH! Moguće je da poslužimo Rusiji da u evropskom dvorištu napravi problem! Nema više klasičnih ratova, dovoljno je da se tenzije dignu do usijanja! Ako Rusi odluče da prave problem, to se može desiti u Crnoj Gori i u BiH!

U Crnoj Gori više ne jer su izgubili Vladu koju su imali! Nova vlada u Crnoj Gori štiti i nas u BiH! Mi smo sami sebi najveći problem! Imamo kriminalne, mafijaške poglavice koji čine sve da zadrže status quo!”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.