Šejla Zonić žustro odgovorila na kritike u Zvezdama Granda!

Zahvalna na svakom savjetu, ali i kritici, Zonić je sve iznenadila kada se ove subote direktno obratila Draganu Stojkoviću Bosancu i upitala zašto od njega ne dobija nikakve komentare.

-Zanimalo me je jer posljednjih nekoliko emisija nije bilo njegovih komentara i željela sam da znam razlog.

Trudim se da analiziram i uzmem u obzir mišljenje svih članova žirija, kako bih znala poboljšati cjelokupni nastup i izgled, a to uključuje i njegovo mišljenje – objasnila je takmičarka koja tvrdi da će Bosanca svakako pozvati na broj telefona koji joj je dao da koristi.

U moru pohvala, ovog puta Snežana Đurišić i Ana Bekuta su talentovanoj pjevačici skrenule pažnju na nekoliko grešaka, a novinare je zanimalo da li se slaže sa njima.

-Da, čula sam. Svjesna sam nekih dijelova koje sam pjevala na jedan način, a sada sam htjela da se malo promijenim, ali me je ponijela euforija i adrenalin.

VEZANI TEKST: VIDEO Žiri Zvezda Granda skrenuo Šejli Zonić pažnju na greške, ona poručila Bosancu: Zanima me…

VEZANI TEKST: Bh. pjevačica Đula Drini pogriješila u „Zvezdama Granda“, žiri ljut na nju, Bosanac poručio: „Ne znam kako ću ovo da preživim“

Blizu smo snimanja, ponekad treba vremena da se promene slegnu, ali to se dešava ljudski – objašnjava Šejla, koja priznaje da publika igra veliku ulogu tokom njenih nastupa. – prenosi Grand.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.