Severina iznenadila mnoge, na televiziji uživo se žestoko obrušila na voditeljicu Jovanu Joksimović!

Posljednje Zabava

Pjevačica Severina nakon intimnog snimka koji je procurio u javnost 2004. godine, i 2018. godine našla se u jeku medijske pažnje kada su u javnost dospijele fotografije na kojima je bila potpuno obnažena.

Fotografije iz hotela osvanule su na svim naslovnim stranama, a ovaj skandal uzburkao je javnost, te se danima polemisalo o njemu.

Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu, komentarisala sa svojim gostima Severinu i intimne uratke, a sada se oglasila i hrvatska pjevačica.

– Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji pjeva.
Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno – ispričala je Severina u emisiji “150 minut” na iznenađenje mnogih, posebno što Joksimović nije bila tema.

Marija Kilibarda je pitala Severinu da li se čula sa Jovanom nakon toga, na šta je pjevačica odgovorila:

– Ne, nismo se čule od tada – rekla je Severina, dok Joksimović nije željela da komentariše ovu situaciju.

– Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja – rekla je voditeljica za “Srpski telegraf”.

Leave your vote