Severina iznenadila mnoge, na televiziji uživo se žestoko obrušila na voditeljicu Jovanu Joksimović!

Pjevačica Severina nakon intimnog snimka koji je procurio u javnost 2004. godine, i 2018. godine našla se u jeku medijske pažnje kada su u javnost dospijele fotografije na kojima je bila potpuno obnažena.

Fotografije iz hotela osvanule su na svim naslovnim stranama, a ovaj skandal uzburkao je javnost, te se danima polemisalo o njemu.

Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu, komentarisala sa svojim gostima Severinu i intimne uratke, a sada se oglasila i hrvatska pjevačica.

– Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji pjeva.
Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno – ispričala je Severina u emisiji “150 minut” na iznenađenje mnogih, posebno što Joksimović nije bila tema.

Marija Kilibarda je pitala Severinu da li se čula sa Jovanom nakon toga, na šta je pjevačica odgovorila:

– Ne, nismo se čule od tada – rekla je Severina, dok Joksimović nije željela da komentariše ovu situaciju.

– Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja – rekla je voditeljica za “Srpski telegraf”.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.