in , ,

Supruga Hasana Salihamidžića na udaru javnosti u Njemačkoj: “Vrijeđaju nam kompletnu porodicu!”

Flick ima podršku javnosti i navijača koji stvaraju pritisak ne samo na Salihamidžića, već i na njegovu porodicu, a pojedinci su uputili uvrede njegovoj supruzi Esther i djeci

Prvi čovjek minhenskog Bayerna Herbert Hainer u četvrtak je otvoreno stao u odbranu sportskog direktora kluba i člana Izvršnog odbora Hasana Salihamidžića.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme je na udaru njemačke javnosti i navijača Bayerna zbog sukoba sa trenerom Hansijem Flickom.

Ni stručnjak koji je prošle sezone sa Bayernom osvojio sve što se moglo osvojiti, a mi u BiH bi rekli da ni njegovo maslo nije za ramazana, pogotovo nakon što su u javnost procurile informacije da je na svoju ruku, bez dozvole kluba, zvao pojedine igrače koje je želio za pojačaja u Bayernu.

Flick ima podršku javnosti i navijača koji stvaraju pritisak ne samo na Salihamidžića, već i na njegovu porodicu, a pojedinci su uputili uvrede njegovoj supruzi Esther i djeci.

Hasanova supruga se nakon svega i sama oglasila na Instagramu.

– U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvrjedljivih komentara koji nemaju nikakve veze sa onim što radim a odnose se na mog muža i posao kojim se bavi – napisala je Esther, te dodala:

– Vrijeđaju ga kao čovjek i napadaju cijelu našu porodicu. Na ovaj način vas želi zamoliti da se suzdržite, to nemam nikakve veze s onim “ja sam navijač”. Moj profil i moja djeca nemaju veze s poslom mog muža.

Zanimljivo da je Hansi Flick pružio podršku Hasanu i njegovoj porodici, iako je sve krenulo zbog njegove ambicije da odlučuje o klupskoj transfer-politici.

Senad Hadžifejzović poslao brutalno iskrenu poruku mladima: “Ako vas uvedu u rat, neka vam vođe budu majčini, a ne tatini i babini sinovi!”

Fantastični Nurkić oduševio Amerikance u NBA ligi, briljirao je! Sjajan nastup Juke, zabio je 26 poena i imao 17 skokova