Supruga Hasana Salihamidžića na udaru javnosti u Njemačkoj: “Vrijeđaju nam kompletnu porodicu!”

Prvi čovjek minhenskog Bayerna Herbert Hainer u četvrtak je otvoreno stao u odbranu sportskog direktora kluba i člana Izvršnog odbora Hasana Salihamidžića.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme je na udaru njemačke javnosti i navijača Bayerna zbog sukoba sa trenerom Hansijem Flickom.

Ni stručnjak koji je prošle sezone sa Bayernom osvojio sve što se moglo osvojiti, a mi u BiH bi rekli da ni njegovo maslo nije za ramazana, pogotovo nakon što su u javnost procurile informacije da je na svoju ruku, bez dozvole kluba, zvao pojedine igrače koje je želio za pojačaja u Bayernu.

Flick ima podršku javnosti i navijača koji stvaraju pritisak ne samo na Salihamidžića, već i na njegovu porodicu, a pojedinci su uputili uvrede njegovoj supruzi Esther i djeci.

Hasanova supruga se nakon svega i sama oglasila na Instagramu.

– U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvrjedljivih komentara koji nemaju nikakve veze sa onim što radim a odnose se na mog muža i posao kojim se bavi – napisala je Esther, te dodala:

– Vrijeđaju ga kao čovjek i napadaju cijelu našu porodicu. Na ovaj način vas želi zamoliti da se suzdržite, to nemam nikakve veze s onim “ja sam navijač”. Moj profil i moja djeca nemaju veze s poslom mog muža.

Zanimljivo da je Hansi Flick pružio podršku Hasanu i njegovoj porodici, iako je sve krenulo zbog njegove ambicije da odlučuje o klupskoj transfer-politici.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.