Tuča poharala plažu na Jadranu: Kupači su se razbježali!

Čitatelj portala 24sata.hr javlja kako je na plaži u Plominu u Istri tuča napravila haos. Neki kupači su se razbježali, a neki još čekaju pod nadstrešnicom.

Bome su svi kupači bili ispod nadstrešnice, neki su se sad razbježali doma, govori čitatelj kojeg je također uhvatila tuča na Copacabana plaži u Plomin Luki.

– Dosta je velika tuča. Još uvijek pada i to dosta jako. Bilo je prije kupača, svi su se sakrili kod kafića ispod nadstrešnice. Tu smo u kućici, ne možemo doma. Ljudi koji su htjeli izaći gliserima i barkama su se odmah počeli vraćati. Većina nas je još tu – dodao je čitatelj koji nam je poslao snimku.

DHZM je jučer izvijestio kako će danas u unutrašnjosti Hrvatske te na sjevernom Jadranu biti promjenjivo i nestabilno vrijeme, mjestimice s kišom i grmljavinom, dok smo noćas diljem zemlje mogli gledati i prizore munje.

Srećom, dojava o većoj materijalnoj šteti zasad nema.

Podsjećamo da je snažno nevrijeme zabilježeno i u BiH i to u Kaknju, Visokom, Vitezu, Travniku i brojnim drugim mjestima.

Meteorolozi najavljuju pljuskove s grmljavinom i u narednim danima.

Dogodila se i nesreća u Trnovači kod Foče. Naime, snažan vjetar oborio je drveće na vozilo koje je išlo magistralni put putem iz pravca Tjentišta.

Federalni hidrometeorološki savez ističe da je na snazi meteoalarm kao upozorenje zbog visokih temperatura, međutim za pojedina područja izdata su i upozorenja zbog grmljavinskog nevremena.

Velika promjena vremena se očekuje u petak, kada bi se temperature mogle smanjiti i za 10 stepeni.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.