UEFA izvazvala veliki skandal o kojem bruji sportska planeta: Pa ovo je zaista nevjerovatno, ponavlja se žrijeb osmine finala Lige prvaka!

Nevjerovatnu grešku vidjeli smo danas prilikom žrijeba parova osmine finala Lige prvaka.

U centru skandala našao se Manchester United koji je prvobitno izvučen u paru s Villarrealom iako je bilo jasno da oni ne mogu igrati u osmini finala jer su se sastali u grupnoj fazi.

Tada je nastala totalna pometnja jer nije bilo jasno otkud Manchester United u tom žrijebu, a ubrzo nakon toga je Villarreal za protivnika dobio Manchester City.

No, skandal se nastavio i nakon toga. Naredni je izvučen Atletico Madrid koji jedino nije mogao igrati protiv Liverpoola s obzirom da su se sastali u grupi, a onda je voditelj rekao da ne mogu igrati ni protiv Manchester Uniteda.

Naglasio je da je United izvučen što je bilo tačno jer je u pitanju bila greška, te se Crveni đavoli nisu našli među mogući protivnicima Atletico Madrida iako su morali biti tu.

Atletico Madrid je na kraju dobio Bayern, a iz španskog kluba ne mogu da vjeruju šta se desilo na žrijebu.

Oni su se oglasili na Twitteru i potvrdili da su u razgovorima s UEFA-om i da traže objašnjenje zašto se dešavao takav cirkus na žrijebu osmine finala Lige prvaka.

UEFA se oglasila ubrzo nakon toga i potvrdila da će cijeli žrijeb biti ponovljen! Novi žrijeb će biti održan u 15 sati – javio je sportsport.ba.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.