in

Velika potraga Specijalne jedinice MUP-a ZDK na rijeci Bosni!

Ni nakon devet dana potrage nestala Milenka Planinac iz Žepča još uvijek nije pronađena, angažovana je Specijalna policijska jedinica Zeničko-dobojskog kantona

Ni nakon devet dana potrage nestala Milenka Planinac iz Žepča još uvijek nije pronađena.

I pored jako loših vremenskim uslova članovi GSS Žepče svakodnevno pretražuje korito rijeke Bosne i tragaju za nestalom ženom. Tako su i danas ponovno pretražene obje strane rijeke Bosne od Žepča do Zavidovića, a u potrazi su učestvovali i pripadnici Specijalne policijske jedinice Zeničko-dobojskog kantona.

Izašla iz stana

Nestala je posljednji put viđena 10. januara u 7:55 sati kada je izašla iz stana u ulici Stjepana Tomaševića i udaljila se u nepoznatom pravcu. Milenka je u nedjelju ujutro krenula da kupi hljeb u prodavnici koja se nalazi u zgradi u kojoj živi od kada joj se gubi svaki trag.

Milenka Planinac

U trenutku nestanka na sebi je imala smeđu jaknu oko rukava kariranu, crvenu majicu, crni donji dio trenerke, te crne cipele.

Povoljniji vremenski uslovi

Iz GSS-a još jednom apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj, da to prijave na broj telefona 063 544 633 ili broj policije 122.

Potraga za nestalom nastavit će se i u narednim danima, kada se očekuju, kako je najavljeno, povoljniji vremenski uslovi prenosi Avaz.

Edin Džeko otvara luksuzni restoran na elitnoj lokaciji

Hillary Clinton iznijela jezive tvrdnje o Donaldu Trumpu i Vladimiru Putinu