in , , ,

Veliki uspjeh: Amerikanci će živjeti u montažnim kućama proizvedenim u BiH!

Bijeljinsko preduzeće “Steko centar”, koje se bavi proizvodnjom montažnih kuća i objekata od drveta, u protekloj godini,zabilježilo je veće prihode u odnosu na 2019. godinu

Bijeljinsko preduzeće “Steko centar”, koje se bavi proizvodnjom montažnih kuća i objekata od drveta, u protekloj godini,zabilježilo je veće prihode u odnosu na 2019. godinu, izjavio je Milenko Stevanović, direktor bijeljinskog “Steko centra”.

On je naglasio da je izuzetno dobar poslovni rezultat postignut zahvaljujući radu i entuzijazmu vlasnika “Steko centra”, menadžmentu, top – timu inženjera koji uspijevaju kreirati nove proizvode, radnicima koji su godinama uz svog poslodavca, ali, zahvajujući i novim tehnologijama.

“Uz stalno iznalaženje novih rješenja uspijevali smo pronaći i nove kupce na svjetskom tržištu, proširiti proizvodne kapacitete i osvojiti novo tržište.

Mi smo u prošloj godini, osim evropskih zemalja, uspjeli da se probijemo i na američko tržište i već imamo reprezentativan objekat koji će se uskoro pojaviti na američkom tržištu”, izjavio je Stevanović.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite na ovom LINKU.

Teške optužbe: “Bakir Izetbegović je Draganu Čoviću isporučio Mostar!”

Težak sudar u Stjepan Polju između Doboja i Gračanice, kamioni uništeni, dvije osobe povrijeđene!