Zagrebački profesor Žarko Puhovski obrukao predsjednika Hrvatske, spomenuo i Tuđmana: Najgore je što je pokazao čisti prezir prema BiH!

Politike Srbije i Hrvatske prema Bosni i Hercegovini danas i za vrijeme Miloševića i Tuđmana bile su tema današnjeg izdanja Specijala O kanala.

Među gostima je bio i politički analitičar iz Zagreba Žarko Puhovski koji je komentarisao politiku i odnos predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića prema BiH.

– Milanović je zapravo nezakoniti politički sin Franje Tuđmana. On je suverenist. On se smatra čovjekom koji brine za hrvatski narod u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

To su stvari koje su se zadnjih godinu i pol dana u njegovoj politici potpuno jasno pokazale. Sada se radi o simbolima a ne o ratu.

Najgore kod Milanovića je to što je on nekoliko puta pokazao čisti prezir prema Bosni i Hercegovini. Baš je sa prijezirom govorio o toj zajednici.

Tu se pojavljuju sapuni i razne druge priče: “Mi ćemo iz Zagreba njih privesti civilizaciji.” Ponavljaju se stare priče iz austro-ugarskog razdoblja.

To je ružno i pokazuje da je Milanović napustio politiku sa kojom je bio izabran u programskom smislu.

On defakto tu politiku nije napustio jer je bio izabran iz jednog jedinog razloga, a to je da bude protiv HDZ-a, da ih ometa u kontroli čitave hrvatske političke panorame, ocijenio je Puhovski.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.