Žestok duel rokera i narodnjaka u Zvezdama Granda, nova voditeljica se zbunila: „Jel’ možemo da ponovimo ovo?“

Prvi žestoki muzički duel šestog kruga otvorili su Almir Delić i Miki Sekulovski koji su pokidali na sceni, a mnogi su komentarisali da je njihov nastup sudar dva titana. Ovo je ujedno bio duel pravog narodnjaka i pravog rokera, a koliko su bili dobri na sceni govori i veliki broj glasova stručnog žirija. Marija Šerifović je zaboravila da u ovom dijelu takmičenja postoji akapela pjevanje, pa je zamolila Sašu da i ona da glas Almiru da bi ih ponovo čuli.

Miki je odnio pobjedu u ovom duelu, sa šest glasova, dok je Amir osvojio pet. Ana Sević se nakon nastupa zbunila, pa je rekla da su oba takmičara osvojila maksimalni broj glasova.

Saša Popović je odmah ispravio i rekao da bolje pogleda, a Ana se odmah ispravila.

-Šest, šest čestitam momci, a joj ne. Moramo ponovo, greška. Izvinjavam se nisam dobro vidjela – rekla je Ana, a Saša se odmah našalio:

-Nema ništa ponovo! Ovo je interesantna stvar, vidite da kod nas nema ponavljanja. Ana kaže ponovo, nema ponovo, brojiš, pa vidiš lijepo.

Marija Šerifović je zaboravila da u ovom dijelu takmičenja postoji akapela pjevanje, pa je zamolila Sašu da i ona da glas Almiru da bi ih ponovo čuli.

Ipak je Popović dodao da moraju da se drže pravila.

Zatim je Keba pokušao da se umiješa, ali mu je Saša žestoko odbrusio, dok je Kojić gromkim glasom rekao da ne viče na njega.

VEZANI TEKST: Nova voditeljica Zvezda Granda Ana Sević uputila poruku Sanji Kužet, govorila i o honoraru

Žiri je u kratkim komentarima pohvalio oba takmičara, dok su svi dali blagu prednost Mikiju koji je po njihovom stavu večeras bio malo bolji.

-Meni je iskreno žao što je glasanje ovako, milsim da nije fer, ali dobro Mariji je sve oprošteno u ovoj emisiji. Oni su podjednako bili dobri, a ja bi rekla da je Almirovo ovo jedno od najboljih pojavljivanja, Miki, bravo – rekla je Snežana Đurišić.

-Ja moram da kažem da sam kriv što nije došlo do natpjevavanja, Viki me je isprovocirala i rekla da moram da glasam, ali nisam htio da glasam. Po meni obojica treba da prođu dalje – rekao je Keba, dok je Saša poludio od bijesa:

-Kebo, da li si gledao „Zvezde Granda“ nekada, jesi ti lud? Marija, molim te objasni mu pravila – dodao je Saša, dok je Keba odgovorio:

-Ja ne znam gdje sam upao, zbunili ste me skroz, ali se ne dam.

-Almire, ovu prvu pjesmu si mi mnogo bolje otpjevao pre dve godine u poulufinalu, ko se ne sjeća star je. Bilo je tada daleko bolje, danas nije bilo loše toliko, samo mi je bilo matoro. Mikiju sam dala prednost, jer sve što on pjeva, ja mu vjerujem i vidim ga na sceni koja je skupa, ko razumije, razumije – kazala je Marija, a Viki se nadovezala:

-Vidiš kako se ona mlada, pa se svega sjeća. Zna ko je šta pjevao u kom krugu, svaka čast Marija i ja se slažem sa njom jer sam i ja mlada i zelena. Almire, meni je isto bilo dobro prije dvije godine, ne mislim da je greška ovaj rezultat, meni je Miki bio bolji večeras.

Mili je na samom kraju rekao da su mu obojica bili dobri i da su odlično otvorio emisiju, dok se Đole složio sa njim, ali je posebno podržao Mikija.

ČITAJTE I OVO: Mustafa kojeg je podržala Marija Šerifović, oženio se i našao krov nad glavom, ali… Crknuo mu zvučnik, pa supruga Dženita mora prositi s djecom

Ivana Peters i Dragan Stojković su kao mentori dali završne reči, a oboje su istakli da su i Almir i Miki večeras bili na visini zadatka.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.