in , , ,

Zlatan Ibrahimović izašao na scenu italijanskog Sanrema uz veliki balkanski hit

Švedska nogometna zvijezda i Milanov napadač Zlatan Ibrahimović obilježio je početak 71. Festivala italijanske kancone Sanremo

Švedska nogometna zvijezda i Milanov napadač Zlatan Ibrahimović obilježio je početak 71. Festivala italijanske kancone Sanremo.

Samo pojavljivanje planetarno popularnog nogometaša izazvalo je veliku pažnju, a zanimljivo da je na veliku scenu izašao uz pjesmu “Jutro je” pjevačice Nade Topčagić.

Upravo je s ovom pjesmom nedavno slavio jednu od posljednjih pobjeda te izazvao komentare posebno na prostorima Balkana.

Sanremo se ove godine održava uz ogromne mjere sigurnosti i bez publike sa željom da u pet dana spektakla s izuzetnim gostima sve protekne u najboljem redu.
Ibrahimović će biti i dio velikog spektakla u četvrtak kada će na sceni u Sanremu otpjevati duet s velikim prijateljem te poznatim srbijanskim nogometašem i trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Trebali bi pjevati pjesmu “Io vagabondo”, inače remek djelo italijanske kancone grupe Nomadi iz 1972. godine. Osim toga, Ibrahimović bi trebao biti prisutan svake večeri Festivala, a planirano je da izvede i jedan skeč – prenosi Klix.

Pogledajte snimak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by serGio (@sergiobih)

Senad Hadžifejzović ugostio Aleksandra Vučića pa ga otvoreno upitao: Jesi li pucao na Sarajevo?

Institut za istraživanje genocida Kanada o posjeti Vučića: “To je poniženje za državu BiH, Sarajevo, bh. patriote, a posebno za žrtve agresije i genocida!”